Samlelån Basis Bank

Guide til samlelån fra Basisbank

* Mitsamlelån.dk indeholder betalte links til affilierede partnere.

Lån op til 500.000 med et Basisbank samlelån

Hos Basisbank har du nogle af markedets mest fleksible valgmuligheder i forhold til lånets størrelse og lånets løbetid. Desuden har de gode anmeldelser fra tidligere brugere.

  • Lån mellem 30.000 og 500.000 kr.
  • Den variable rente starter ved 4,95%
  • Op til 180 måneders afdragsperiode

Selvom renten hører til i den lave ende af skalaen, er det vigtigt at gøre opmærksom på, at der er tale om en minimumsrente, og at den reelle rente i de fleste tilfælde er højere; faktisk helt op til 19,95%.

Få svar med det samme

Har du sat tid af til at få gjort noget ved din økonomi, er ventetid irriterende. Hos Basisbank (og en række andre banker) kan du slippe helt for ventetiden. Du får nemlig svar på din låneansøgning med det samme.

Mange andre steder skal du vente helt op til 48 timer på et svar på, hvorvidt du er vurderet som værende kreditværdig eller ej. Først derefter kan den reelle ansøgningsproces starte, og i nogle tilfælde går der snildt en uge eller mere, før du har fået omlagt dit lån.

Har du ikke travlt, betyder ventetiden naturligvis ingenting, men vil du gerne have omlægningen af dine lån ud af verden, er det rart med kort behandlingstid.

Minimumsalder på 18 år

Det er mere og mere normalt, at banker og øvrige låneudbydere sætter en højere minimumsalder end blot de 18 år, hvor du ifølge lovgivningen må optage gæld, da du er myndig. Bankerne har erfaret, at typisk vokser den økonomiske ansvarlighed med alderen, og derfor er det ikke unormalt med en minimumsalder på mellem 21 og 25 år, der skal kreditvurderes i forbindelse med optagelse af lån.

Hos Basisbank har man dog valgt at holde fast i, at du er kreditværdig (hos dem), når du runder 18 år. Det er dermed ét af de steder, du kan kigge efter et samlelån, hvis du er under 20 år, da mulighederne her kan være begrænsede. Især hvis der er tale om samlelån med højere lånebeløb.

Gode alternativer til Basisbank samlelån

Når du leder efter et samlelån, er du højst sandsynligt ude efter at få et overblik over din økonomi, men også at spare penge på renter og måske tilpasse lånets betingelser, så det passer bedre ind i dit budget end dine eksisterende lån.

Det er altid en god idé at ansøge om og sammenligne flere forskellige samlelån i stedet for at vælge det første, du støder på. Der er nemlig meget store forskelle både i forhold til afdrag og løbetid, men også i forhold til samlelånets pris.

Her på MitSamlelån.dk kan du få et samlet overblik over de forskellige udbydere af samlelån, hvor du kan ansøge online. Det kan du heldigvis rigtig mange steder, og det letter ansøgningsprocessen for dig og sparer dig tid i en travl hverdag.

I oversigten kan du se de forskellige samlelåns generelle betingelser. Du kan for eksempel se minimumsalderen, renteniveauet og mulige låneperioder. Det gør det nemt at vælge en lille håndfuld forskellige lån at ansøge om. Det er nemlig både gratis og uforpligtende at ansøge om samlelån her på siden, og derfor kan du trygt vælge et par stykker, så du har et ordentligt sammenligningsgrundlag, før du tager den endelige beslutning.

Sammenlign lånenes ÅOP

Ved sammenligning af lånetilbud, skal du kigge på lånenes ÅOP, som er de årlige omkostninger i procent. ÅOP sammenholder alle former for udgifter, herunder alle de forskellige typer af renter og gebyrer. På den måde behøver du ikke at kaste dig ud i et større regnestykke for at finde frem til det billigste lån over hele lånets løbetid.