Samlelån Danske Bank

Guide: Info om samlelån fra Danske Bank og de bedste alternativer i 2024.

Har du restgæld flere steder?

Gæld flere steder, kan være en dyr fornøjelse og flere månedlige afdrag kan dræne kontoen. Spar penge og saml din restgæld i ét samlelån.

Saml lån for max
500.000 kr.
Trustpilot: 4,8
Saml lån for max
400.000 kr.
Trustpilot: 4,7
Better-Compared
Saml lån for max
400.000 kr.
Trustpilot: N/A
Saml lån for max
500.000 kr.
Trustpilot: 4,8
Saml lån for max
400.000 kr.
Trustpilot: 4,7
Better-Compared
Saml lån for max
400.000 kr.
Trustpilot: N/A
Bemærk: Krav til ansøgere som gælder for ovenstående udbydere, er at du skal være mindst 18 år gammel, have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr. Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR) og du skal have fast bopæl i Danmark. Vi samarbejder med udbyderne via betalte links.

Lån op til 100.000 kr. med et Danske Bank samlelån

Danske Bank er én af de største og ældste banker i Danmark. Banken har eksisteret i mere end 145 år, og nu tilbydes der også online lån.

  • Lån op til 100.000 kr. (online)
  • Den variable rente starter ved 8%
  • Op til 60 måneders afdragsperiode

Som eksisterende kunde kan du søge om et Danske Bank forbrugslån direkte via din netbank eller mobilbank. Er du nye kunde, skal du kontakte banken telefonisk med henblik på at blive kunde. Du kan også søge om et større lån end på 100.000 kr., men i så fald skal du også kontakte banken direkte med henblik på et møde med en bankrådgiver.

Den endelige rente på dit lånetilbud bliver først oplyst efter endt kreditvurdering, da den afhænger af lånebeløb, øvrige vilkår og din økonomi. Typisk ligger renten på mellem 10% og 14%.

Afdragsperiode på mere end 5 år

Med et forbrugslån fra Danske Bank, som du kan bruge som samlelån, er der en maksimal løbetid på 5 år. Skal du kun låne et mindre beløb, fordi din gæld ikke er så stor, er det en rimelig afdragsperiode. Men skylder du et større beløb væk, er det måske helt usandsynligt at kunne afbetale det over kun 5 år. I så fald bør du finde et samlelån med en længere løbetid. Samlelånene her på MitSamlelån.dk har en løbetid på helt op til 180 måneder (15 år).

Slip for indfrielse af lån

En anden årsag til at vælge et alternativ til Danske Bank samlelån er, at der i princippet ikke er tale om et reelt samlelån, men blot et nyt forbrugslån, hvor du bruger pengene fra det nye lån til at betale dine eksisterende lån ud. Med dén løsning står du selv for ulejligheden med at kontakte kreditorer og indfri lån. Det tager tid, og det kan virke besværligt. Især hvis du ikke har et særlig godt overblik over dine kreditorer, lån og indfrielsesvilkår.

Hos en lang række andre online banker, slipper du for bøvlet, da indfrielse af eksisterende gæld er inkluderet i dit nye samlelån. Det betyder, at udbyderen af dit nye samlelån står for alt det praktiske i forbindelse med at indfri dine gamle lån og oprette det nye samlelån.

Der er dog fordele ved den måde, Danske Bank tilbyder samlelån på; i form af et forbrugslån, som du selv råder over. Du kan nemlig i samme ombæring låne flere penge, hvis det er et behov. Du bestemmer selv lånets størrelse, og du kan derfor sagtens søge om 10.000 eller 20.000 kr. ekstra – hvis din økonomi kan bære det (det vurderer banken i deres kreditvurdering af dig). Dén mulighed har du sjældent ved at vælge et samlelån, hvor udbyderen står for indfrielse, da det nye lån i så fald vil være på det præcise beløb for din samlede gæld.

Gode alternativer til Danske Bank samlelån

Uanset, om du har meget eller lidt gæld at samle, bør du sammenligne dine muligheder for et samlelån. Der er nemlig store forskelle; især på rentesatser og gebyrer. På MitSamlelån.dk får du et præcist overblik over de mange udbydere af online samlelån, så du nemt kan vælge den bedste løsning for dig.

For hurtigt at gennemskue, hvilket af de lånetilbud, du modtager, der er billigst, kan du se på lånenes ÅOP (årlige omkostninger i procent). ÅOP samler nemlig alle typer af omkostninger i forbindelse med lånet og deler dem ud på en årlig procentsats.

Du kan sagtens søge om flere forskellige samlelån via MitSamlelån.dk, da det er både gratis og uforpligtende at sende låneforespørgsler afsted. Det giver dig mulighed for at sammenligne og beslutte dig i ro og mag, inden du bekræfter det samlelån, du gerne vil have.