Samlelån Ekspress Bank

Guide: Info om samlelån fra Ekspress Bank og de bedste alternativer i 2024.

Har du restgæld flere steder?

Gæld flere steder, kan være en dyr fornøjelse og flere månedlige afdrag kan dræne kontoen. Spar penge og saml din restgæld i ét samlelån.

Saml lån for max
500.000 kr.
Trustpilot: 4,8
Saml lån for max
400.000 kr.
Trustpilot: 4,7
Better-Compared
Saml lån for max
400.000 kr.
Trustpilot: N/A
Saml lån for max
500.000 kr.
Trustpilot: 4,8
Saml lån for max
400.000 kr.
Trustpilot: 4,7
Better-Compared
Saml lån for max
400.000 kr.
Trustpilot: N/A
Bemærk: Krav til ansøgere som gælder for ovenstående udbydere, er at du skal være mindst 18 år gammel, have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr. Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR) og du skal have fast bopæl i Danmark. Vi samarbejder med udbyderne via betalte links.

Lån op til 500.000 med et Ekspress Bank samlelån

Selvom Ekspress Bank oprindeligt var oprettet som et samarbejde mellem Handelsbanken og Dansk Supermarked, er banken i dag en privat bank for alle, hvor du for eksempel kan samle din gæld i et samlelån.

  • Lån mellem 75.000 og 500.000 kr.
  • Den variable rente starter ved 3,49%
  • Op til 144 måneders afdragsperiode

Selvom det lyder som en rigtig favorabel rente, er det værd at være opmærksom på, at der er tale om en ”fra”-rente, og at den variable rente i princippet kan være helt op til 12,67%. Dertil kommer stiftelsesgebyr på 1,7% af lånebeløbet og diverse mindre opkrævningsgebyrer.

Slip for besværet med indfrielse af lån

Når du skal samle gæld, har du overordnet set to forskellige muligheder:

  1. Samlelån, hvor din nye bank indfrier dine gamle lån
  2. Samlelån, hvor du får indsat det nye lån på din konto og selv indfrier dine gamle lån

Der kan være fordele og ulemper ved begge ting, men hvis du foretrækker at slippe for alt det praktiske med omlægningen af dine lån, og hvis du egentlig ikke gider at bruge tid og energi på at snakke med dine kreditorer for at bede om indfrielsessummer- og vilkår, så skal du vælge en løsning, som den Ekspress Bank tilbyder. Efter bekræftelse af dit nye samlelån, kan du læne dig tilbage og lade din nye bank ordne alt det praktiske; uden at du behøver foretage dig yderligere i forhold til dine gamle lån.

Der er naturligvis mange andre udbydere, der også tilbyder at stå for papirarbejdet, når de gamle lån skal samles i et nyt og bedre lån.

Minimumsindkomst på 250.000 kr.

Hos mange øvrige banker og online låneudbydere er selve kreditvurdering lidt noget hemmelighedskræmmeri; forstået på den måde, at der ikke skiltes med, hvad der egentlig skal til for at blive vurderet som værende kreditværdig til at optage gæld.

Ekspress Bank er én af de eneste udbydere, der ved ansøgningsprocessen gør opmærksom på, at der er et minimumskrav til en årlig indkomst på 250.000 kr. Dermed ikke forstået, at du kan låne et hvilket som helst beløb, hvis din indkomst lever op til minimumskravet, men har din husstand samlet set en lavere årsindkomst, er der ingen grund til at sende ansøgningen afsted til Ekspress Bank, for i så fald bliver den afvist.

Gode alternativer til Ekspress Bank samlelån

Ønsker du at låne færre penge end 75.000 kr., skal du finde et andet samlelån end det, Ekspress Bank tilbyder, da du minimum kan låne 75.000 kr. hos dem. Uanset lånebeløbet bør du altid undersøge alternativer, inden du låner penge. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare, især når der er tale om et samlelån med et højere lånebeløb.

Renter, gebyrer og betingelser varierer meget fra låneudbyder til låneudbyder, så ved at sammenligne kan du finde det lån, der passer bedst ind i din økonomi. Brug MitSamlelån.dk til at danne dig et overblik over dine muligheder.

I oversigten over de forskellige udbydere af samlelån, kan du vælge minimum 2-3 lån, der virker fordelagtige for dig. Det er nemlig altid en god idé at søge om samlelån flere steder. Det skyldes, at de endelige renter og øvrige vilkår ændrer sig i forhold til det helt specifikke lånetilbud.

Det er både gratis og uforpligtende at sende en forespørgsel afsted via MitSamlelån.dk, og derfor kan du sagtens sende flere forespørgsler afsted, så du har noget specifikt at sammenligne, inden du vælger det bedste og billigste samlelån.