Samlelån Santander

Guide: Info om samlelån fra Santander Bank og de bedste alternativer i 2024.

Har du restgæld flere steder?

Gæld flere steder, kan være en dyr fornøjelse og flere månedlige afdrag kan dræne kontoen. Spar penge og saml din restgæld i ét samlelån.

Saml lån for max
500.000 kr.
Trustpilot: 4,8
Saml lån for max
400.000 kr.
Trustpilot: 4,7
Better-Compared
Saml lån for max
400.000 kr.
Trustpilot: N/A
Saml lån for max
500.000 kr.
Trustpilot: 4,8
Saml lån for max
400.000 kr.
Trustpilot: 4,7
Better-Compared
Saml lån for max
400.000 kr.
Trustpilot: N/A
Bemærk: Krav til ansøgere som gælder for ovenstående udbydere, er at du skal være mindst 18 år gammel, have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr. Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR) og du skal have fast bopæl i Danmark. Vi samarbejder med udbyderne via betalte links.

Lån op til 350.000 med et Santander samlelån

Santander Consumer Bank er EU’s største bank og hører til blandt verdens største banker med mere end 150 års erfaring. I Danmark er de primært kendt for billån via bilforhandlere, men der er også tale om en online bank, hvor du blandt andet kan få samlelån til en fordelagtig rente.

  • Lån mellem 50.000 og 350.000 kr.
  • Den variable rente starter ved 3,90%
  • Op til 144 måneders afdragsperiode

Selvom renten på papiret ser rigtig pæn ud, skal du være opmærksom på, at der er tale om en minimumsrente, og at renten på dit samlelån derfor højst sandsynligt bliver højere end det.

Brug et privatlån til at samle din gæld

Hos Santander optager du i princippet et nyt privatlån (også kaldet forbrugslån) med det lånebeløb, som dækker din samlede gæld. Hele beløbet indsættes på din konto, og du bruger pengene til at indfri dine eksisterende lån. Derefter har du kun lånet hos Santander tilbage, som fungerer som et samlelån.

Fordelen ved et forbrugslån frem for et reelt samlelån er, at du har frihed til at låne det beløb, der passer dig (inden for din kreditværdigheds muligheder). Du kan altså sagtens ansøge om et lån, der er højere end det beløb, du samlet set skylder, hvis du for eksempel står og mangler penge her og nu.

Ulempen ved et forbrugslån frem for et samlelån er, at du selv står for at indfri dine nuværende lån. Har du mistet overblikket, kan det betyde, at du skal bruge en del tid på at ringe rundt til diverse kreditorer og bede om indfrielsessum og betingelser i forbindelse med indfrielse af lån.

Gode alternativer til Santander samlelån

Vil du gerne kende dine alternativer til Santander samlelån, eller vil du bare gerne slippe for selv at skulle indfri lån hos dine kreditorer, kan du her på MitSamlelån.dk se dine alternative muligheder for samlelån.

Udover samlelån, hvor du slipper for at indfri din gæld, kan du også finde samlelån med andre muligheder i forhold til lånebeløb, hvis du for eksempel har brug for at låne mindre end 50.000 kr. eller mere end 350.000 kr.

Sammenlign samlelån

Det anbefales altid at sammenligne samlelån (og alle andre typer af lån), inden du tager den endelig beslutning. Der kan være rigtig mange penge at spare ved at se sig lidt for, og du kan næsten altid finde et lån, der lever op til dine ønsker og behov i forhold til lånestørrelse og afdragsmuligheder.

Når du skal sammenligne forskellige lån, skal du sørge for, at du sammenligner lånene med samme lånebeløb og samme afdragsperiode. Så kan du nemlig nemt danne dig et overblik over, hvilket lån, der samlet set er billigst, ved at kigge på lånenes ÅOP (årlige omkostninger i procent).

ÅOP samler alle de udgifter, du har i forbindelse med lånet, uanset om der er tale om renter eller gebyrer. Det er smart, da nogle låneudbydere tilbyder lave renter, men i stedet tager høje etableringsgebyrer, og du dermed i sidste ende samlet set betaler mere for lånet, end hvis du valgte et lån med lidt højere renter og lavere eller intet etableringsgebyr.

Det er svært at sammenligne lån med forskellige renter og gebyrer, og derfor er det ved lov vedtaget, at alle lån skal have oplyst ÅOP, så du selv uden de store matematiske evner kan finde det lån, der økonomisk set er mest fordelagtigt set over hele lånets afdragsperiode.