Bermann & Rosenbergs Julehjælp

Julehjælp: Der uddeles fem gange julehjælp á kr. 1.000,00 til værdigt trængende, som en hjælp til at komme gennem julen.

Bermann & Rosenbergs Julehjælp uddeles til værdigt trængende, som et tilskud til at komme bedst muligt igennem juledagene. Dette er vores beskedne bidrag til at hjælpe julefreden på vej – hos dem – som har mest brug for det.

Hvem kan ansøge?

Krav til ansøgning af Bermann & Rosenbergs Julehjælp:

  • Danske statsborgere med fast bopæl i Danmark
  • Ansøgere skal være minimum 18 år

Legatstørrelse

Hvert år tildeles julehjælp på kr. 1.000,00. til fem forskellige ansøgere.

Ansøgningsfrist 2023

Ansøgningsfristen i 2023 er søndag den 17. december kl. 23.00. Ansøgninger modtaget herefter, vil ikke blive vurderet.

Ansøgere som tildeles Bermann & Rosenbergs Julehjælp 2023, modtager svar på mail senest tirsdag den 19. december 2023 kl. 12.00. Ansøgere som ikke tildeles julehjælp, modtager ikke svar på deres ansøgning.

Bermann & Rosenbergs Julehjælp 2023 udbetales via bankoverførsel onsdag den 21. december 2023.

Ansøgnings- og uddelingsproces

Ansøgninger modtages kun via formularen på denne side. Du modtager straks bekræftelse her på siden om at vi har modtaget din ansøgning, men du modtager ikke nogen bekræftelse på mail. Husk dog korrekt angivelse af e-mailadresse, da vi kontakter dig på mail, hvis du får tildelt vores julehjælp.

Ansøgningen skal være fyldestgørende og sandfærdig.

Ud af de modtagende ansøgninger, modtager i alt fem ansøgere julehjælp på kr. 1.000,00. En afgivet ansøgning er altså ikke ensbetydende med, at der tildeles julehjælp. Uddeler er ikke ansvarlig for konsekvenser af hverken tildelt eller ikke-tildelt julehjælp.

Julehjælp kan udelukkende udbetales via bankoverførsel. Ansøger som er tildelt julehjælp, skal hurtigst muligt oplyse bankoplysninger (via mail). Uddeler forbeholder sig retten til ikke at udbetale julehjælp, såfremt bankoplysninger ikke er modtaget inden den 31. december.

Uddeler

Bermann & Rosenberg Media ApS
Bolundsvej 11
4000 Roskilde
CVR: 38684531

NB: Der besvares ikke spørgsmål vedrørende ansøgninger på hverken mail eller telefon.

Selskabet Bermann & Rosenberg Media ApS står også bag uddelingen af Det Grønne Iværksætterlegat og Bermann & Rosenbergs Sportslegat. Find ydereligere info om Bermann & Rosenberg Media ApS på www.bermann-rosenberg.dk.

Tidligere uddelinger

Bermann & Rosenbergs Julehjælp 2023 uddelt

Bermann & Rosenbergs Julehjælp 2023 uddelt

Bermann & Rosenbergs Julehjælp for 2023 er nu uddelt og med mere end 8500 ansøgere, viser det at behovet et stort i Danmark. De fem modtagere af Bermann & Rosenbergs Julehjælp 2023, blev valgt tilfældigt blandt de mere end 8.500 ansøgere, som levede op til de krav,...

Bermann & Rosenbergs Julehjælp 2022 uddelt

Bermann & Rosenbergs Julehjælp 2022 uddelt

Bermann & Rosenbergs Julehjælp er nu uddelt for første gang. I 2022 gik hjælpen til fem modtagere rundt om i Danmark. De fem modtagere af Bermann & Rosenbergs Julehjælp 2022, blev valgt tilfældigt blandt de mere end 2.000 ansøgere, som levede op til de krav der var...

Status

Den 18. december 2023: Der er nu lukket for ansøgninger, vi takker alle som har ansøgt, desværre har vi ikke mulighed for at hjælpe alle.

Vi åbner igen for ansøgninger den 1. oktober 2024.

Rigtig glædelige jul og godt nytår til alle.

Mvh
Bermann & Rosenberg