Samlelån Nordea

Guide: Info om samlelån fra Nordea og de bedste alternativer i 2024.

Har du restgæld flere steder?

Gæld flere steder, kan være en dyr fornøjelse og flere månedlige afdrag kan dræne kontoen. Spar penge og saml din restgæld i ét samlelån.

Saml lån for max
500.000 kr.
Trustpilot: 4,8
Saml lån for max
400.000 kr.
Trustpilot: 4,7
Better-Compared
Saml lån for max
400.000 kr.
Trustpilot: N/A
Saml lån for max
500.000 kr.
Trustpilot: 4,8
Saml lån for max
400.000 kr.
Trustpilot: 4,7
Better-Compared
Saml lån for max
400.000 kr.
Trustpilot: N/A
Bemærk: Krav til ansøgere som gælder for ovenstående udbydere, er at du skal være mindst 18 år gammel, have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr. Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR) og du skal have fast bopæl i Danmark. Vi samarbejder med udbyderne via betalte links.

Lån op til 100.000 med et Nordea samlelån

Nordea er én af de mest anerkendte banker i Danmark, og de er nu også hoppet med på online-bølgen, når det kommer til låneansøgninger. Du kan derfor søge om privatlån af mindre størrelser via hjemmesiden. Ønsker du at låne mere end 100.000 kr., kan det også lade sig gøre, men da skal du kontakte banken telefonisk (og højst sandsynligt have arrangeret et møde med en bankrådgiver).

  • Lån mellem 15.000 og 100.000 kr. (online)
  • Renten starter ved 7,95%
  • Op til 96 måneders afdragsperiode

Vær opmærksom på, at de 7,95%, der ellers virker som en udmærket rentesats, er en minimumsrente, og at renten i de fleste tilfælde bliver højere. Den bliver dog ikke så høj, som det ses andre steder, og ligger typisk omkring de 10%, selvfølgelig afhængigt af lånebeløb og lånets løbetid.

Bestem selv dit lånebeløb

Almindeligvis, når der tales om samlelån, kan du låne dét beløb, du i forvejen skylder diverse kreditorer, så dine lån kan indfries og samles i ét samlelån.

Nordea er én af de banker, der har valgt at gøre det anderledes. Det skyldes, at de i princippet ikke tilbyder et reelt samlelån (hvor de som bank står for selve omlægningen af lånene), men at deres samlelån er et online forbrugslån, hvor du blot låner et valgfrit beløb, som du får udbetalt til din konto, og så kan du selv bruge pengene til indfrielse af din eksisterende gæld.

Du får udbetalt hele lånebeløbet til din konto, når lånet er godkendt (og bekræftet), og du kan dermed sagtens søge om et lån, der er større, end din eksisterende gæld. På den måde får du et nyt lån inkluderet i dit samlelån. Hvis du står og mangler penge her og nu, behøver du altså ikke at bekymre dig om at skulle optage endnu et lån, inden du eventuelt samler alle dine lån i et samlelån. Det sikrer dig også en tilsvarende lav rente på dit nye lån.

Gode alternativer til Nordea samlelån

Nordeas samlelån er et forbrugslån (også kaldet privatlån), der også kan bruges som til at samle gæld. Leder du efter et reelt samlelån, hvor banken står for alt det praktiske med hensyn til at indfri eksisterende lån for at samle gælden i et samlelån, skal du se dig om efter en anden bank.

Her på MitSamlelån.dk får du et samlet overblik over udbydere af samlelån. Nogle af bankerne tilbyder forbrugslån på lige vilkår med Nordea, hvor lånet blot er et nyt og større forbrugslån, som udbetales til din konto, mens andre er reelle samlelån, hvor banken står for omlægningen af lån.

Udover de to typer af samlelån, er der også mange penge at spare ved at se sig om efter et bedre og billigere alternativ. Der er nemlig meget store prisforskelle, samlelånene imellem, ligesom der er store forskelle på lånebeløb og afdragsperioder. Hos nogle udbydere kan du låne helt op til 500.000 kr. med op til 180 måneders afbetalingsperiode.

Har du mere gæld end de 100.000, som Nordea tilbyder i deres online privatlån, kan du altså sagtens finde en anden udbyder online, hvor du kan samle al gælden i ét lån – uden at skulle en tur i banken.

Uanset, hvordan din økonomi ser ud, er der mulighed for at finde en online bank, der kan tilbyde et samlelån med et månedligt afdrag og tilsvarende løbetid – til en fordelagtig pris – der passer ind i netop dit budget.