Samlelån Coop

Guide: Info om samlelån fra Coop og de bedste alternativer i 2024.

Har du restgæld flere steder?

Gæld flere steder, kan være en dyr fornøjelse og flere månedlige afdrag kan dræne kontoen. Spar penge og saml din restgæld i ét samlelån.

Saml lån for max
500.000 kr.
Trustpilot: 4,8
Saml lån for max
400.000 kr.
Trustpilot: 4,5
Saml lån for max
500.000 kr.
Trustpilot: 4,8
Saml lån for max
400.000 kr.
Trustpilot: 4,5
Bemærk: Krav til ansøgere som gælder for ovenstående udbydere, er at du skal være mindst 18 år gammel, have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr. Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret (DBR) og du skal have fast bopæl i Danmark. Vi samarbejder med udbyderne via betalte links.

Lån op til 350.000 med et Coop samlelån

Der ligger Coop-butikker i de fleste byer i form af Fakta, Kvickly eller Brugsen, men siden 2015 har Coop også været en bank. Banken primært har fungeret online, men du kan blandt andet hæve og indsætte penge på din konto via de forskellige Coop-butikker, så du kan ordne dine bank-ærinder, når du alligevel er ude at handle.

  • Lån mellem 20.000 og 350.000 kr.
  • Den variable rente starter ved 3,95%
  • Op til 120 måneders afdragsperiode

3,95% lyder umiddelbart som en meget lav, men vær opmærksom på, at der er tale om en ”fra”-rente. I beregneren får du oplyst en debitorrente på op til 13,59%, hvis du låner over 75.000 og en fast debitorrente på 9,95%, hvis du låner under 75.000 kr. Der er altså stor forskel på rentesatsen ved de forskellige samlelån, der udbydes.

Rentemæssigt kan det bedre betale sig at låne 100.000 med et Coop 50+ samlelån end at låne 70.000 med et Coop 20+ samlelån. Der er da også mulighed for at søge om et ekstra lån inkluderet i dit samlelån, hvis du ønsker det udover dækning af din eksisterende gæld.

Slip for papirarbejdet

Coop gør arbejdet for dig, hvis du vælger et Coop samlelån. Det betyder, at du giver informationer omkring dine kreditorer og din restgæld, og så står Coop for at indfri dine gamle lån og samle gælden i et nyt samlelån.

Hos de fleste banker tilbydes det enten, at banken står for at indfri gælden hos dine kreditorer, eller at du kan låne ekstra, når du ansøger om et samlelån, men at du da får pengene udbetalt til din konto og selv står for indfrielse af eksisterende lån. Hos Coop kan du som noget ret særligt begge dele på samme tid; du kan både låne ekstra, og Coop Bank står for indfrielse af dine eksisterende lån hos dine kreditorer.

Gode alternativer til Coop samlelån

I oversigten kan du se en lang række gode og billige alternativer til Coop samlelån. Der findes nemlig mange alternativer, der enten er billigere, eller som har nogle andre betingelser. Nogle af udbyderne på listen har for eksempel samlelån på op til 500.000 kr., hvor Coop kun har op til 350.000 kr. Desuden er der markante forskelle på afdragsperioder, rentesatser og etableringsomkostninger.

Se oversigten igennem og find det samlelån, der passer bedst til din økonomi.

Inden du blot kaster dig ud i et Coop samlelån, fordi du har set en reklame for netop dén type samlelån, bør du undersøge alternativerne. Der findes rigtig mange udbydere af online samlelån, og der er stort set altid penge at spare ved at sammenligne lånetilbud fra forskellige udbydere.

Du kan sagtens søge om et lånetilbud hos Coop Bank, men vente med at bekræfte det, til du har modtaget lånetilbud fra en række øvrige låneudbydere og online banker. Du kan nemt og hurtigt søge om lånetilbud på samlelån via MitSamlelån.dk.

Vælg de lån, der ud fra beskrivelsen virker til at være det rigtige valg for dig i forhold til din alder, renteniveau, afbetalingsperiode og månedlige afdrag.
Husk på, at når du sammenligner samlelån, bør du sammenligne samme type lån (lån af samme størrelse med samme afbetalingsperiode), og du skal kigge på ÅOP, når du sammenligner. På den måde sammenligner du lånets samlede pris frem for udelukkende debitorrenten. Debitorrenten står nemlig sjældent alene. Typisk vil der være ét eller flere gebyrer tilknyttet lånet, for eksempel i forbindelse med etablering.